Contact

Wim Hofman Auto's b.v.
Rottebandreef 38 
2661 JK Bergschenhoek
tel: 010-5219482
email: info@autohofman.nl

Openingstijden Verkoop: 
maandag t/m vrijdag 09.00 tot 18.00 uur
zaterdag 10.00 tot 17.00 uur 

Openingstijden Werkplaats: 
maandag t/m vrijdag 08.00 tot 18.00 uur
zaterdag volgens afspraak

 

De komende periode zullen er in en rondom het Lage Bergse bos verschillende werkzaamheden plaats vinden in verband met de nieuwe A16 Rotterdam. Deze snelweg, die in 2024 in gebruik zal worden genomen, zal de omliggende snelwegen van drukte ontheffen. De komende werkzaamheden zijn vooral voor het verleggen van kabels en leidingen. Dit heeft echter gevolg voor het verkeer richting Autohofman.

 

Deze hinder is natuurlijk vervelend en zal vooral van 15 oktober tot 9 november veel vertraging en extra reistijd opleveren. Dit komt omdat in deze periode het verkeer vanaf de Irenebrug om moet rijden via Bergschenhoek. De hele routeomleiding vind je hieronder. Ook fietsers zullen wat hinder ervaren en soms moeten omfietsen. Bekijk de hele planning van de werkzaamheden hier.

 

 

Van 15 oktober tot 9 november: De Rottebandreef is afgesloten voor wegverkeer tussen de kruising met de Vaandragerdreef en parkeerplaats de Eekhoornplaats. Verkeer dient hierdoor om te rijden via de N209.

 

Vanaf Prins Alexander – Je passeert de gebruikelijke Pr. Irenebrug en rijdt de Molenlaan uit richting de N209. Volg de N209 naar de Weg en Land in Bergschenhoek. Neem de afrit richting Bergschenhoek en neem op de rotonde de derde afslag. Volg de weg richting De Sporthoek. Rijd daarna de Hoeksekade uit tot je bij de T-splitsing komt, sla daar rechtsaf. Rijd vervolgens door op de Rottebandreef om vervolgens uit te komen bij Autohofman.

 

Vanaf Hillegersberg – Volg de borden richting de N209. Volg de N209 naar de Weg en Land in Bergschenhoek. Neem de afrit richting Bergschenhoek en neem op de rotonde de derde afslag. Volg de weg richting De Sporthoek. Rijd daarna de Hoeksekade uit tot je bij de T-splitsing komt, sla daar rechtsaf. Rijd vervolgens door op de Rottebandreef om vervolgens uit te komen bij Autohofman.

 

Vanaf N209 – Je kunt de normale route blijven volgen. Houd alleen rekening met extra reistijd vanwege de drukte van de omliggende routes.

Omleiding niet goed te zien? Bekijk hem hier.

 

  

Binnenkijken:

 

Personenwagens

Werkplaatsafspraak

U kunt online direct een werkplaatsafspraak maken bij één van onze vestigingen.


Afspraak maken