3 jaar garantie + onderhoud

3 Jaar garantie + onderhoud
 

Bij al onze vestigingen is het mogelijk om een occasion met Bovag garantie te kopen en daar een 3 jarig garantie- en onderhoudscontract  bij af te sluiten.

 

Het contract is inclusief uitlaat, banden, APK etc... U komt dus nooit meer voor onverwachte kosten te staan. Zonder zorgen, het is onderhoud of garantie, dat maakt dit product zelfs betrouwbaarder dan een nieuwe auto rijden! U heeft al een 3 jarig garantie- en onderhoudscontract vanaf € 1.100,=

 

Het onderhoud wordt volgens opgave van de fabrikant uitgevoerd en het onderhoudscontract is inclusief vervangend vervoer. Alle auto's zijn voorzien van een Nationale AutoPas.

 

Het onderhoudscontract kan aan het einde van het contract weer verlengd worden voor een periode van 3 jaar, als uw auto  niet ouder is dan 10 jaar op het moment van verlenging.

 

Mocht u vroegtijdig besluiten over te gaan tot aanschaf van een andere occasion, bij een van onze vestigingen, kan de resterende periode van het onderhoudscontract worden meegenomen naar uw volgende auto. 

 

Bijvoorbeeld: u koopt een auto met een onderhoudscontract van 3 jaar en na 2 jaar wilt u toch een andere auto. Er rest dus nog 1 jaar van het onderhoudscontract op uw huidige auto. Dan berekenen we voor uw nieuwe occasion of nieuwe auto een onderhoudscontract minus het restbedrag van uw huidige onderhoudscontract. Hetzelfde geldt in geval van total-loss, ook dan laten wij u niet in de kou staan.

Personenwagens

Werkplaatsafspraak

U kunt online direct een werkplaatsafspraak maken bij één van onze vestigingen.


Afspraak maken

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van Toyota nieuws en onze acties?

Vul dan hier uw e-mail in: